Dorte Mandrup Icefjord Center TheBridge Update v3 copyright@www.mir-min

FIND VEJ

Ilulissat Isfjordscenter ligger i den sydligste del af Ilulissat, som en integreret del af vandreruten i UNESCO verdensarvområdet, der starter forenden af vejen Sermermiut Aqquttaa

Du finder os her:

PRISER

  • Voksen enkel 150 DKK
  • Barn enkel (7-15) 100 DKK

Vi modtager ikke kontanter.

For personer med fast bopæl i Grønland, vil køb af en billet til Isfjordscentret give adgang til hele 2021. Medbring billetten og bopælsattest ved de næste besøg.

ÅBNINGSTIDER

1. oktober – 31. oktober             onsdag – søndag  11–17

1. november – 18. december       lørdag – søndag  11–17

                       

                      Vinterlukket d.3 januar – d.28 januar 

                         

29. januar – 14. marts                   lørdag – søndage 11–17

15. marts – 14. juni                        onsdag – søndag  11–17

15. juni – 14. august                      mandag – søndag 11–18

15. august – 30. september           tirsdag – søndag  11–17

BOOKINGSYSTEM

På Ilulissat Isfjordscenter forsøger vi altid at skabe den bedste oplevelse for dig. Derfor har vi af hensyn til din mulighed for at fordybe dig i vores udstillinger og af hensyn til brandsikkerheden sat en grænse på 150 besøgende. For at undgå at du går forgæves, anbefaler vi, at du anvender vores bookingsystem til at købe billet. På den måde sikrer du dig adgang på det tidspunkt, der passer dig.

Vær opmærksom på at der er rigtigt mange, der gerne vil besøge os i sommersæsonen, så sørg for at købe din billet i god tid.

I sommersæsonen og på dage med mange besøgende vil billetten til udstillingerne være gyldig i 1½ time, men du er selvfølgelig velkommen til at blive længere i vores café eller til at nyde udsigten fra vores tag.

VANDRETURE

FAQS

Her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Hvis du har et spørgsmål, der ikke besvares her, er du velkommen til at skrive til os.

Nej, du mister ikke din plads, hvis du kommer senere end det tidspunkt, der er printet på din billet. Vær dog opmærksom på, at du af hensyn til de næste gæster ikke kan blive længere i udstillingsafdelingen, end sluttidspunktet, der også er printet på din billet.

Vi anbefaler derfor, at du kommer i god tid. Eventuel ventetid kan du tilbringe i caféen eller med at nyde den smukke udsigt fra vores tagterrasse, der også er et yndet selfiespot.

Vi arbejder tæt sammen med turoperatører om at skabe sammenhængende oplevelser for
grupperejsende. Hvis du er rejsearrangør, kan du læse mere om vores tilbud på Greenland Visitor
Centers hjemmeside 

GRUPPERABAT 
Ved samlet køb på minimum 12 billetter opnås en rabat på 10% 

GUIDEDE OMVISNINGER   Ønskes guidede omvisninger, kan disse tilkøbes for grupper og skal bestilles i forvejen.

Billetten gælder kun til den pågældende dato.

Billetkøb returneres ikke.

Ved anløb af krydstogtskibe og store grupper kan det være nødvendigt at reservere ekstraordinært mange fortløbende billetter til udstillingen.

Venligst udfyld og send nærværende oplysningsskema.

Når vi har behandlet din forespørgsel, modtager du en bekræftelse på at vi har forhåndsreserveret datoen og sikret, at vi kan imødekomme, det ønskede antal gæster.  Billetterne vil derefter være reserverede frem til 1 måned før besøget, hvorefter de købes her på siden. 

Ændring af den bekræftede dato kan ske ved indsendelse af overnævnte bekræftelse påført de nye data, hvorefter vi undersøger om det kan lade sig gøre.

Nej, desværre. Mad og drikke skal købes og indtages i vores café. Vi tilbyder også en turmadpakke, hvis du foretrækker at tage din mad med på en tur rundt i UNESCO Verdensarvsområdet. Vær venlig at sørge for at evt. affald bliver afleveret i de dertil indrettede modtagelser.

Vi anbefaler, at du printer din billet hjemmefra, eller har adgang til den på din telefon, så du undgår kø ved vores billetterminal. Vi anbefaler også at du er iført passende fodtøj, så du kan vandre rundt i det smukke UNESCO Verdensarvsområde i forbindelse med dit besøg. Derudover anbefaler vi altid, at du medbringer tøj, der kan holde dig varm og tør i de ind i mellem pludselige vejrskift, der kan opstå i Arktis.

I Grønland tager man skoene af når man er inde. Det gælder også i Isfjordscentret. Du er velkommen til at låne et par af vores indesko, som du finder i garderobeområdet Store tasker og rygsække må ikke medbringes i udstillingsområdet

Vi modtager ikke kontanter.

Vi accepterer de mest gængse betalingskort, så som VISA, Mastercard, Dankort og American Express. Derudover kan du også betale med MobilePay.

Skal du bruge WIFI, kan du købe adgang til vores netværk.

KONTAKT

Du kan finde svar på de fleste spørgsmål til dit besøg i vores FAQ sektion [indsæt link til FAQs], men skulle du have et spørgsmål, der ikke er dækket, er du velkommen til at skrive til os via nedenstående kontaktformular.

Vi forsøger at besvare dit spørgsmål senest næstkommende hverdag, men i sommersæsonen og i forbindelse med mange besøgende kan det tage lidt længere.