HVEM ER VI

Ilulissat Isfjordscenter er det første besøgscenter i en række af seks planlagte grønlandske besøgscentre. Vi er en selvejende institution under Greenland Visitor Center. Foruden at give dig viden om isfjorden er det vores formål er at bidrage til en bedre fremtid ved at formidle samspillet mellem menneske og natur. 

 Det er vores mål at dit besøg hos os for altid vil forandre din opfattelse af menneskets plads i naturen omkring os. Vi mener, at menneske og natur hænger uløseligt sammen, og at vi alle har et ansvar.

Vi tror på betydningen af kvalitet, bæredygtighed, tilgængelighed og fællesskab. Derfor tilstræber vi at anvende så mange lokale produkter som muligt i Isfjordscentret. Vi opfordrer indtrængende dig som besøgende på Ilulissat Isfjordscenter til at hjælpe til med at holde vores omgivelser rene. 

MEDARBEJDERE I ISFJORDSCENTRET

Aaka

Karl Sandgreen

Leder afIsfjordscentret  

karl@ifc.gl   

M: +299 555588 

IMG_8035

Malu Jensen

Souschef – Head of Front of house 

malu@ifc.gl

M: +299 555557

Panninguaq Jensen

Paninnguaq Jensen

Front of house

Mari Steffani

Mari Steffani

Kok & Teamleder

Maja

Maja Magnussen

Front of house

KONTAKT OS HER

Du kan finde svar på de fleste spørgsmål til dit besøg i vores FAQs sektion, men skulle du have et spørgsmål, der ikke er dækket, er du velkommen til at skrive til os via nedenstående kontaktformular.

Vi forsøger at besvare dit spørgsmål senest næstkommende hverdag, men i sommersæsonen og i forbindelse med mange besøgende kan det tage lidt længere. 

BLIV EN DEL AF TEAMET

IMG_4997 2

JOB HOS ISFJORDSCENTRET

LEDIGE STILLINGER

SOMMERJOB – CAFE OG FRONT OF HOUSE MEDARBEJDER 1.juni til 30.september – 40timer ugentligt

GREENLAND VISITOR CENTER

Ilulissat Isfjordscenter er ejet af den selvejende institution Greenland Visitor Center. Ilulissat Isfjordscenter tegnes til hverdag af husets leder, som refererer til Greenland Visitor Centers direktør og Greenland Visitor Centers bestyrelse. 

Fra Ilulissat Isfjordscenter vil vi gerne sende en kæmpestor tak til vores samarbejdspartnere og sponsorer. De er med til at give både bygningen og udstillingen den høje kvalitet, du som besøgende kan nyde godt af.

Besøgscentret er blevet til i et dansk-grønlandsk partnerskab mellem den filantropiske forening Realdania, Naalakkersuisut (Grønlands Selvstyre) og Avannaata Kommunia. I 2015 indgik de tre parter en aftale om at opføre et besøgscenter ved Isfjorden, i 2016 blev Dorte Mandrups vinderprojekt offentliggjort efter en international arkitektkonkurrence, og i sommeren 2021 slog centret dørene op og blev overdraget til Greenland Visitor Center, der driver besøgscentret.

Udstillingen og formidlingen i Isfjordscentret er udarbejdet af JAC Studios og støttet af Nordea-fonden, Augustinus Fonden, Bloomberg Philanthropies og OAK Foundation, der også står bag Isfjordscentrets undervisningstilbud og læringsportal.

Har du eller dit firma lyst til at støtte Isfjordscentret og det gode formål kan du læse mere her.